Laden Evenementen

« Alle Evenementen

L’ANZA Colorspecialist opleiding (Apeldoorn)

4 maart @ 10:00 - 16:00

Dit voorjaar starten we weer met een nieuwe editie van de opleiding: L’ANZA Colorspecialist. Inmiddels hebben we nu succesvol 5 ‘generaties’ colorspecialisten afgeleverd.

Een deelnemer aan deze opleiding wordt van A tot Z opgeleid in het kleuren met L’ANZA. En voor haar/hem bestaan geen geheimen meer en alle uitdagingen op het gebied van kleur in de salon kunnen worden getackeld.

Om L’ANZA Colorspecialist te worden moet de deelnemer 5 dagen naar Apeldoorn komen en in deze 5 dagen wordt het volgende behandeld:

  • Je gaat dieper in op de theorie van L’ANZA Healing Color. Kennis is macht. We leren je anders kijken naar kleur en omgaan met onze uitgebreide series.
  • Je leert alles over onze geweldige Healing Color lijn. Er zijn veel mogelijkheden bij L’ANZA. Denk eens aan de Healing Color permanent, demi, demi translucent, Liquids en Vibes. We gaan doornemen wat het verschil is tussen deze lijnen en hoe te gebruiken.
  • We nemen alles alles met je door op het gebied van grijsdekking en lichterverven. We leren anders te kijken naar de pigmenten en te werken met onze 100 en 200 series.
  • Applicatie van kleur is net zo belangrijk als kleurrecept. Je leert te zien hoe verschillende technieken zijn geplaatst door middel van fotowerk. Je gaat op een dollhead aan het werk om een goede plaatsing te zetten en het uitwerken ervan. Alle tips en tricks worden hier gedeeld.
  • Je leert elke klant weer als nieuwe klant te zien en haar te behandelen alsof ze voor het eerst bij ons komt. We gaan werken op modellen en geven een metamorfose die ze nooit meer gaan vergeten. Bij deze metamorfose zit eigenlijk alles wat we bij de vorige seminars hebben behandeld. Aan het einde behandelen we ook een stukje fotografie.

Deze uitdagende, intensieve opleiding duurt zoals gezegd 5 dagen. De dagen zijn NIET afzonderlijk bij te wonen. De 5 seminars tezamen leiden op tot L’ANZA Colorspecialist. Als alle 5 dagen zijn gevolgd, mag de deelnemer zich een L’ANZA Colorspecialist noemen en ontvangt de deelnemer een persoonlijke ‘pin’ én een toonbankplaquette voor in de salon met de naam van de deelnemer.

Tijdens de opleiding wordt er gewerkt op swatches en oefenhoofden, maar wij zorgen ook voor modellen.

De volgende dagen zijn gepland:

  •  4 en 5 maart 2024 – dag 1 en dag 2
  • 8 en 9 april 2024 – dag 3 en dag 4
  • 13 mei 2024 – dag 5

De kosten voor de totale opleiding zijn € 475,- excl. btw. Indien gewenst kunnen we een overnachting regelen.  Deze opleiding  kan alleen geboekt worden via de vertegenwoordiger.

Level               Master (minimaal 2 jaar ervaring met L’ANZA kleur en een echt goede beheersing van de basis theorie kleur van L’ANZA)

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

L’ANZA Healing Haircare
Telefoon:
+31555431111
E-mail:
info@lanza.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Model:
n.v.t.
Inclusief:
Lunch en consumpties
Level:
Master

Locatie

Ministry of Beauty
Europaweg 220
7336 AR Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 543 1111
Bekijk de site van Locatie
0

Je winkelwagen