Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Keijzerskroon

+ Google Maps
Kerkstraat 55
Lepelstraat, 4664 BP Nederland
https://keijzerskroon.nl/

Lepelstraat

Onze salon in Lepelstraat is gevestigd in een statig voormalig bankgebouw. Het bevindt zich midden in het dorp, naast de kerk. Parkeren kan gratis, direct voor de deur en op het naast gelegen parkeerterrein.

Kerkstraat 55, Lepelstraat
T: 0164 63 00 65

is een trendsettende kapsalon voor dames en heren. Met vier vestigingen zijn we sterk vertegenwoordigd in het westen van Brabant.

In onze salons helpen we je graag om de look te vinden die het beste bij je past. Ons team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring. Zij weten hoe belangrijk het is om tevreden te zijn over je haar. Naast een mooie coupe hopen we dat je onze kapsalon met een goede portie zelfvertrouwen en een sprankelende uitstraling verlaat.

Wij willen dat iedereen tevreden is over zijn of haar coupe. Daarom bieden we een 100% tevredenheidgarantie. Toch niet tevreden? Dan doen we er alles aan om er voor te zorgen dat je uiteindelijk tòch tevreden bent over het eindresultaat.

maart 2023

L’ANZA Foilyage & Liquids workshop (Lepelstraat) 060323

6 maart @ 10:00 - 16:00
Keijzerskroon, Kerkstraat 55
Lepelstraat, 4664 BP Nederland
+ Google Maps

Foilyage is een combinatie tussen highlights en balayage: het beste uit twee werelden. Foilyage zorgt net als balayage voor een natuurlijke look, maar is in tegenstelling tot balayage geen freehand techniek. Door gebruik te maken van folies krijg je een levendiger, intenser effect. De highlights beginnen niet meteen bij de aanzet en zijn juist richting de punten lichter en feller maar oogt tegelijkertijd ook nog eens natuurlijk. Het resultaat is een gepolijst, sun-kissed kapsel dat er gezond uitziet. Wie wil…

Meer weten »

L’ANZA Healing Curls workshop by Charlene (Lepelstraat) 270323

27 maart @ 10:00 - 16:00
Keijzerskroon, Kerkstraat 55
Lepelstraat, 4664 BP Nederland
+ Google Maps

Krullen knippen is een specialisme binnen het kappersvak. Charlene heeft speciaal voor klanten met krullen het Global Curl concept ontwikkeld waardoor krullen beter vallen en deze een langere houdbaarheid hebben. Tijdens dit seminar leert Charlene je bewuster kijken naar de soorten krulhaar en leert zij je verschillende kniptechnieken om de krul meer te accentueren. Samen ga je aan de slag met een persoonlijk behandelplan volgens het Global Curl Concept en daarna ga je zelf aan de slag op je model.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
0

Je winkelwagen