Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Update Academy (BE)

+ Google Maps
Lochtemanweg 94
3550 Heusden-Zolder, België
https://www.update-academy.be/

Wij zijn er zeker van dat u als professionele kapper steeds up-to-date wil blijven van alle veranderingen binnen de sector.
Creativiteit en gevoel voor mode zijn de basis om succesvol te zijn als kapper. Kapper zijn is een veeleisende job binnen de snel veranderende markt van de modewereld. Uw klanten en uw personeelsleden verdienen beide uw uitgebreide aandacht. Dat is echter niet vanzelfsprekend!

Sinds 1982 zijn wij actief in de kapperssector en hebben we de noodzaak ingezien om u als vakman of vakvrouw te ondersteunen. Daarom willen wij u de mogelijkheid bieden om u verder te ontwikkelen in diverse domeinen. Update Academy is voor de Benelux een uniek project! Op Europees niveau kunnen wij wedijveren met de beste opleidingscentra. Het aanbod is gevarieerd en naar ieders smaak en budget samengesteld.

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
0

Your Cart

Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat wij het gehele educatieprogramma voor het komende seizoen annuleren. Educatie is een van de pijlers van ons bedrijf. Om ons volgeboekte studioprogramma geheel te annuleren, was een van de zwaarste beslissingen die wij hebben moeten nemen.

Niet alleen het kappersvak is een contactberoep maar ook ons vak. Elkedag bezoeken onze vertegenwoordigers en educators salons en zij komen ook maandelijks bijeen op de zaak. Wij lopen met zijn allen dagelijks bepaalde risico’s dus dit was een sterk argument om de seminars gewoon door te laten gaan. 

Het sterkste tegenargument was echter dat we extra risico’s beter kunnen vermijden. Even geen seminars waar bijvoorbeeld medewerkers van 8 verschillende salons bij elkaar komen. Het is niet leuk maar er valt mee te leven. Daarnaast zijn er alternatieven zoals webinars en e-learning. 

De doorslag van onze beslissing gaf de gevoerde ruggespraak met de ANKO. Onze specifieke vraag was of een salon moet sluiten als een medewerker een seminar bij ons gevolgd heeft waar ook een cursist aan deelgenomen heeft die enkele dagen erna positief getest wordt op corona. De ANKO heeft deze vraag voor de zekerheid ook nog eens voorgelegd aan de GGD. De GGD kan seminars niet verbieden maar het advies was niet doen als het niet echt nodig is. En als het absoluut moet, dan alleen in goed geventileerde ruimtes en te allen tijde met mondmaskers.  

Op het moment van ons telefonisch contact wist de ANKO te vertellen dat er al drie salons een brief van de GGD ontvangen hebben dat de gehele salon 14 dagen in quarantaine moet. Daarvoor willen wij niet verantwoordelijk zijn.

 Met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen die u en wij hanteren kunnen in-salon trainingen en dergelijke gewoon doorgang vinden. Wij zullen er alles aan doen om u ook de komende tijd vaktechnisch te ondersteunen. Ook al is dit grotendeels digitaal. Onze excuses hiervoor.